Revista TOT Gràcia

Revista trimestral d'actualitat social, cultural i comercial del Districte de Gràcia

El TOT Gràcia és una eïna d'informació local i comercial per als ciutadans graciencs. Expliquem relats on els protagonistes són les persones de Gràcia. Potenciem el comerç local, la cultura i el teixit associactiu des de la la nostra revista, amb un disseny atractiu, visual, modern, i funcional de de fàcil lectura. 

Amb presència a les xarxes socials amb perfils propis i molt actius pel que fa la intercció amb la nostra comunitat. 

Tiratge: De 8.000 exemplars per número

Distribució a tot el Districte de Gràcia; Vila de Gràcia, Gràcia Nova, Camp d'En Grassot La Salut,                          El Coll, Vallcarca i Els Penitents.

El TOT Gràcia es pot trobar a més de 350 punts de distribució: Fleques, botigues d'alimentació, mercats municipals, farmàcies, centres de medicina i salut, centres cívics, biblioteques, entitats culturals, cinemes, teatres i a bars i restaurants.


Diari digital TOT Gràcia.com

El diari digital del Districte de Gràcia

Totgracia.com és el diari digital d'informació diària del Districte de Gràcia. Es va posar en marxa el 2016 i des de llavors s'ha anat consolidant com un referent a la xarxa pel que fa la informació, cultural, social i comercial de tots els barris del districte de Gràcia. Tots els continguts del digital com els reportatges i entrevistes són de producció pròpia i a més també podeu escoltar el podcast cultural  "TOT I MÉS" produït per la nostra editora Gràcia Comunicació.


Diari digital ViureBarcelona.com

El magazine cultural, econòmic i social de Barcelona

¡Crea tu página web gratis! Esta página web está creada con Webnode. ¡Crea tu propia web gratis hoy mismo! Empieza ahora